Ota yhteyttä

Tel: + 86-20-81716752

Faksi: + 86-20-86519325

MOB: +8613533180895

Sähköposti:Cathy001@gdbahe.com

Lisää: Building 51, 1850 Chuangyi Puutarha nro 200 East Fangcun Avenue, Liwan District, Guangzhou, Kiina

Etusivu > Tietoa > Sisältö
Kolme periaatteita alumiinia puristamiseen profiilit Sep 11, 2017

Ensinnäkin: hyvin halpaa ei valita

Alumiini kustannukset = alumiini spot-hinta + puristamiseen alumiini käsittelyä kustannukset + materiaalit + rahti.

Nämä ovat hyvin avoimia, alumiini kustannukset ovat lähes, huomattavasti alempi kuin markkinahinta, ensimmäinen mahdollista: vähemmälle metrillä; Toiseksi: alumiini harkko käytetään jätteiden kierrätysalumiinin Kolmas: suurennus tappio

Toiseksi: vain tietää myynti materiaalien toimittajat eivät halua

Valmistella vähän tavaroiden liikkua muutaman johdot Miss, online haluavat tehdä edistäminen voi avata. Nämä ovat usein loukkaantunut asiakkaisiimme. Unohda johdot enimmäkseen eivät osaa käyttää, vain tietää yksikköhinta. Kuinka käyttää tarpeisiin asiakkaille; Miten saada paras kustannustehokas; eri paikoissa niin on parhaiten elämäntapa jotta kytkeytyä.

Kolmanneksi: valikoima Tuotantopainotteinen alumiini toimittajia

Tuotantoa painottavan alumiini toimittajat ovat yleensä mukana tämä teollisuudelle yli 5 vuotta, omia käyttäjiä on runsaasti käytännön kokemusta tuotteiden laadun ja suorituskyvyn perehdytyksen ja hallintaa, suosittelemme asianmukaista Asiakkaat tarvitsevat parempaa vastinetta rahaa tuotteet, valitse kätevä ja käytännöllinen lisävarusteita.

Teollisuuden alumiini on laajalti käytetty monenlaisia monipuolisuus, se on ympäristöystävällinen, helppo kokoamista ja purkamista, säästää aikaa ja pitkä käyttöikä tiedetään. Teollisuuden Alumiiniprofiilit, eritelmät, sopii kaikkiin mekaaniset laitteet; ei hitsauksia, helppo säätää koko, helppo muuttaa rakennetta. ulotteinen toleranssi vaatimukset tiukkoja, korkea pinnanlaatu vaatimukset; edustajakokouksen työtä kätevä ja tehokas, korkea tuottavuus.

Sovellettavat soveltamisalaa: tuotanto, putki taulukon, Toimistoväliseinät, näytöt, teollisuuden aidat ja erilaisissa yhteyksissä riveillä stand, hyllyt ja mekaaninen tiiviste pölysuoja.