Ota yhteyttä

Tel: + 86-20-81716752

Faksi: + 86-20-86519325

MOB: +8613533180895

Sähköposti:Cathy001@gdbahe.com

Lisää: Building 51, 1850 Chuangyi Puutarha nro 200 East Fangcun Avenue, Liwan District, Guangzhou, Kiina

Etusivu > Uutiset > Sisältö
Päätekijät, jotka määrittävät alumiinilevyjen laadun ja hinnan Sep 11, 2017

Alumiinimateriaalit kattoon ovat alumiiniseos, ei voi olla puhdasta alumiinia. Mutta koska alumiiniseoksen mekaanisten ominaisuuksien aiheuttama eri seoksista on erilainen, alumiiniseoksesta peräisin olevien isorokkoaineiden nykyinen kotikäyttö on jaettu viiteen luokkaan:

Ensimmäinen luokka: alumiini-magnesiumseos, sisältää myös mangaania, materiaalin suurin etu on hyvä antioksidanttikapasiteetti ja mangaanipitoisuuden ansiosta sillä on tietty lujuus ja jäykkyys, on ihanteellinen materiaali isorokkoa varten. Kiinan lounais alumiini kasvi alumiinin käsittely suorituskykyä vakain.

Toinen luokka: alumiini-mangaaniseos, materiaalin lujuus ja jäykkyys hieman parempi kuin alumiini-magnesiumseos. Antioksidanttikapasiteetti on kuitenkin hieman alhaisempi kuin alumiini-magnesiumseos. Kuten molemmin puolin tehdään suojaava hoito, pohjimmiltaan ratkaisemaan sen antioksidanttikapasiteetti ei ole yhtä hyvä kuin puutteet alumiini-magnesiumseos, kotimainen Ruimin alumiini alumiinin käsittelyn suorituskykyä vakain.

Kolmas luokka: alumiiniseos, mangaanin seos, magnesiumpitoisuus pienempi. Joten sen lujuus ja jäykkyys ovat huomattavasti alhaisemmat kuin alumiini-magnesiumseos ja alumiini-mangaaniseos (mutta sen hinta on kallis). Koska sen pehmeä, helppo käsitellä, niin kauan kuin tietty paksuus, perus täyttää kaikkein yksinkertainen tasomaisuus